Jūsų Krepšelis Tuščias

Kiekis: 0
Tarpinė suma: €0
Nemokamas pristatymas visiems užsakymams

6Pcs Augalų Magnetai Mielas Juokingas Animacinių filmų Akių Magnetas Lengvas Magnetinio Augalų Akis Apdailos Augalų Saugus Magnetai Augalų Mylėtojas

Sandėlyje
€9.64

Prekės kodas:

k414414

Žymos:

[Aukštos Kokybės PVC Medžiaga] Šių augalų magneto papuošalų yra pagaminti iš lanksčios PVC plastiko, lengvas ir paprastas naudoti, galite papuošti savo kambarinių augalų ir pridėti asmenybė, kad jūsų augalai, matydami šiuos mielas ir juokingas augalai kiekvieną dieną padės jums šypsena.

[Magnetinio Dizainas ir Saugus Augalams] Mūsų magnetas augalų dekoracijos yra mažas ir lengvas, saugus augalams, kiekviena apdaila yra magnetas ir nugarėlė magnetas, ji yra lengvai įdėti šias dekoracijas palieka jūsų kambarinių augalų ir klijuoti pagrindo magnetas iš kitos pusės, siekiant ją išspręsti, papuošalai neturės įtakos augalams.

[Idealus Augalų Mylėtojas Dovanų] juokingas augalų magnetas papuošalai yra puiki dovana kambarinių augalų mylėtojams ir sodininkai gimtadieniai, Motinos ir Tėvo Dienos, Velykos, Padėkos, Naujų Metų Dieną.

[Daugiafunkcinė] Mūsų įmonė magnetai yra mielas ir įdomus, kad pridėti šiek tiek papildomų gyvenimą, kad jūsų augalai, tinka dekoravimo gyvatė augalai, padirbtų augalų, gumos medžiai, drakono kraujo medžiai, ar lelijos.Jie taip pat gali būti dedamas į šaldytuvą, spintelę, arba metalinį daiktą, kaip mielas būdas saugoti sticky notes.

[Ką Jūs Gaunate] Jūs gausite 6 dekoratyvinės magnetai vazoninių augalų, šių augalų magnetai gali padaryti jūsų augalai atrodo gyvesnė ir mielas, taip pat, kad jums malonu.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Augalų Magnetai

Medžiaga: PVC+Magnetas

Dydis: apie 2.5x1.3cm

Pastaba:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

6 x Augalų Magnetai

Augalų Saugus Magnetai Vazoninių Augalų,Lengvas Augalų Magnetai,Magnetinio Augalų Akis Apdaila,Mielas, Juokingas Animacinių filmų Akių Magnetas

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Bendras reitingai